„ТЪРЖИЩЕ СОФИЯ“ е разположено на входа на града, на комуникативно място, с оглед на лесния достъп на селскостопанската стока до столицата.

През годините пазарът се утвърди, като предпочитано място за търговците и производителите. При нас зареждат по-голяма част от дребните магазини и търговци на пазарите в София и окръга, както и огромна част от ХОРЕКА бизнеса в София. Също така, при нас са концентрирани много български производители или техните представители.

Изградената инфраструктура, лесния достъп и вътрешната организация на пазара позволяват на търговците да търгуват големи обеми стока за максимално кратки срокове. Доверието на купувачите в нашия пазар е ключово за бъдещето на пазара. За да поддържаме високото ниво на търсене и предлагане, служителите на тържището и търговците работят в екип. На тържището са въведени системи, които поддържат и контролират хигиената на търговските единици и транспортните алеи, безопасността на храните и прозрачността на търговията.

„ТЪРЖИЩЕ СОФИЯ“ АД разработи уникална за България електронна система за регистрация на продавачите и на търгуваната от тях стока. Системата представлява електронен регистър, който се въвежда за първи път на пазар за неживотински храни. Създаденият от нас иновативен софтуер дава възможност, да се осъществява т.нар. „проследяемост“ по пътя на храните.

Почистването на пазара и третирането на отпадъците се извършва контролирано по график и със специализирано оборудване.

При посещението си на стоковото тържище винаги може да се обърнете към наш служител, който ще Ви окаже съдействие. Ако желаете да получите повече информация за търговските площи и условията, при които може да продадете Вашата стока – не се колебайте да се свържете с нас на посочените телефони и e-mail адрес в раздел „Контакти“.